Vrienden van de Loterij

Stichting Turngroep heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die Stichting Turngroep steunen in de VriendenLoterij.

 

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan ons. Met deze inkomsten kunnen wij nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

 

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

 

Aanmelden bij de VriendenLoterij en Stichting Turngroep Steunen

Om je aan te melden bij de VriendenLoterij kan de volgende link gebruikt worden.

Let op! dat als u Stichting Turngroep wilt steunen er een vinkje staat bij: "Ik steun Stichting Turngroep."

 

Ik doe mee met de Vrienden Loterij en steun Stichting Turngroep.

 

Volg vergelijkbare onderstaande stappen om succesvol de stichting te steunen.

 

Meedoen en de stichting steunen

Meespelen in de VriendenLoterij en de stichting steunen. Minimaal 40% van ieder lot dat gaat meespelen in de VriendenLoterij voor Stichting Turngroep komt ten goede aan het te realiseren doel van de stichting. Leden en familie of ander belangstellenden kunnen meespelen met de VriendenLoterij en zo de stichting steunen. Speel je al mee in de VriendenLoterij dan kan je lot gekoppeld worden aan de stichting. 

Stap 1

Volg de link en klik op: Ik steun een club of stichting naar keuze

Stap 2

Bij de zoekoptie zoek naar turngroep (Stichting Turngroep (Groningen)) en kies deze.

Stap 3

Als onderstaande in beeld is dan gaat het goed.

Stap 4

Ga verder met de benodigde gegevens voor het aanmelden en kopen van het lot. Lees de voorwaarden door en wees op de hoogte van de werking.

 

Ik doe al mee in de VriendenLoterij

Als je al meedoet is het mogelijk je loten te koppelen aan Stichting Turngroep. Log hiervoor in bij je account van de VriendenLoterij op de VriendenLoterij inlog pagina.

In het overzicht is informatie te vinden over uw loten en waar ze aan gekoppeld zijn.

 

Koppel je bestaande loten aan Stichting Turngroep

Neem hiervoor contact op met Ledenservice. Dan maken zij het in orde.

Ze zijn bereikbaar op https://faq.vriendenloterij.nl/contact

VriendenLoterij 

De VriendenLoterij is een organisatie zonder winstoogmerk, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen. Wij steunen goede doelen die zich richten op sport, gezondheid en welzijn, waaronder 46 landelijke goede doelen en ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen. Door een samenwerking aan te gaan kunnen onze goede doelen de inkomsten verhogen en hun projecten verwezenlijken. Ook clubs, verenigingen en stichtingen kunnen dit goede doel zijn.

 

Wat gebeurt er met mijn lot of prijs

Je hebt nog steeds je eigen lot en wint je eigen prijzen ermee. Het lot is even duur en veranderd niet. Een deel van het geld wat betaalt wordt voor het lot gaat naar de stichting. Doe je langer dan een jaar mee dan gaat er een groter deel van de kosten van het lot naar de stichting.

 

Ons doel is materiaal en activiteiten voor de groepen

De groepen gebruiken materiaal. De aanschaf van dit materiaal wordt versneld door elke vorm van bijdrage die we ontvangen. Activiteiten zoals een lasergame party, uitje naar de turnhal, naar een zwemparadijs, springen in een trampolinepark maken het nog leuker voor de kinderen.

 

Door mee te spelen in de VriendenLoterij maakt u zelf kans op mooie prijzen. 40% van het bedrag wat u betaalt voor een lot komt ten goede van de stichting.  

 

U kunt je aanmelden via aanmelden en hiermee Stichting Turngroep steunen